Partners & Vänner


Apoteksgruppen_logo_RGB

 

Apoteket Misteln, Apoteksgruppen Järna strävar precis som vi efter att främja hälsa. Med en kunnig personal och ett personligt bemötande känner vi oss alltid välkomna hos Mistel-familjen som vi är otroligt glada att ha som partner och vän.

 

 


 

Art of Running signature
Art of Running
vill inspirera människor att springa, röra sig och leva på det sätt som naturen avsett. Vi delar många åsikter och är glada att ha delat lokal med Art of Running-gänget, våra vänner.

 


 

 

addilon_logo

Addilon är ledande inom rekrytering och hittar alltid de bästa talangerna. Med kunskap om kandidatmark-naden och med passion för kundens affärer och smart arbete ligger Addilon i framkant. Vi är glada att ha en sådan driven partner och vän som Lars & Addilon.

 

 


 

Visitkort.indd

 

Trosa Stadshotell & Spa erbjuder en genuin hotellupplevelse i hjärtat av Trosa. Ett mysigt hotell med spännande paketerbjudanden där man alltid är välkommen – vi tycker om att vistas hos vår partner och vän.

 

 


Trosa Båtklubb

 

 

Vi samverkar med Trosa Båtklubbs ungdomssektion – Jolleseglare för att tillsammans kunna inspirera till aktiviteter på vattnet i Trosa.